1. Vepřový guláš

Ingredience:

 1/2 kg vepřového plecka

sádlo

150 g cibule

100 g zelené papriky

stroužek česneku

mletá paprika

kmín

sůl

20 g hladké mouky

30 g rajského protlaku

vývar

 Návod k přípravě:

 Očišťěné, omyté a osušené maso z vepřového plecka nakrájíme na stejně veliké kostky. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, krátce podusíme, přidáme rajský protlak, utřený stroužek česneku, kmín, sůl, na malá kolečka nakrájenou zelenou papriku a dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Když se šťáva vydusí na tuk, zaprášíme ji moukou, osmažíme, zalijeme vlažným vývarem a maso dodusíme do měkka.


Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode