Argentinská polévka

Ingredience  :

250 g barevných fazolí

2 l drůbežího vývaru

500 g rajčatového protlaku

100 g slaniny

100 g cibule

5 stroužků česneku

200 g rajčat

100 g celeru

100 g mrkve

1 lžíce mleté papriky

chilli paprička- nemusí být

oregano

tymián

pepř

sůl

Postup  :

Fazole uvaříme v drůbežím vývaru. Na pokrájené slanině orestujeme cibuli s pokrájeným česnekem. Potom přidáme nastrouhanou mrkev, celer, nakrájená rajčata a všechnu zeleninu orestujeme. Pak přidáme do vývaru s fazolemi, kam dáme i mletou papriku, oregáno, tymián, pepř a dosolíme. Ten kdo má rád polévky ostřejší přidá chilli papričku. Před dokončením dáme rajčatový protlak a chvíli ještě povaříme.


Tvorba webových stránek zdarma Webnode