9. Znojemská

Počet porcí:     2

Přísady  :

 4 menší plátky hovězího (zadní) / kyselé okurky / sůl / pepř / cibule / sojová omáčka / 1 - 2 lžíce hladké mouky / olej / 2 vejce

Postup přípravy :

 Cibuli nakrájíme na drobno a zlehka orestujeme na oleji.

Přidáme osolené a opepřené maso a opečeme z obou stran.

Podlijeme vodou a přidáme lžičku sojové omáčky.

Maso přikryjeme pokličkou a dusíme cca 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne.

Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě.

Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem, posypeme nadrobno nakrájenou okurkou a servírujeme s natvrdo uvařeným vejcem.


Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode