8. Hovězí plátky se zelím a žampiony

Počet osob:      3

Doba přípravy:    90 minut

Ingredience:

3 plátky hovězího masa  / 3 lžíce slunečnicového oleje  / 2 hrsti nakrájeného pekingského zelí

/ 2 hrsti nakrájených žampionů  / mletý černý pepř  / hladká mouka

/ 1 cibule  / sůl

Postup:

Na oleji usmažíme do růžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Poté přidáme zelí (tuhou část nakrájenou na nudličky) a žampiony a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Hovězí plátky se zelím a žampiony podáváme s vařenými brambory.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode