Cikánský guláš

Ingredience:

375 g předního hovězího / 40 g rostlinného tuku / 100 g cibule / 7,5 g mleté papriky / sůl / mletý pepř / 20 g rajčatového protlaku

/ kmín / 2,5 dl vývaru, / 100 g brambor / 1 stroužek česneku / majoránka / 25 g slaniny / 50 g žampiónů, / 50 g papriky

/ 37,5 g nakládaných okurek

Postup:

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme téměř do změknutí, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.

 


Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode